Menu Sluiten

Particulieren

Wees één van de eersten met een E-LIFT laadoplossing bij u thuis

Wanneer u in het bezit bent van een elektrische auto, dan is een oplaadpunt aan huis wel zo handig. In tegenstelling tot publieke laadpunten is een thuislaadpaal altijd beschikbaar, en bent u altijd verzekerd van een voordelig opgeladen auto.

Maar heeft u geen zin in een ontsierende laadpaal op uw terrein die ook nog eens vandalisme gevoelig is? Dan is de verzonken laadpaal van E-LIFT de ideale oplossing!

De E-LIFT laadpaal wordt in de grond verzonken en staat daardoor niet in de weg wanneer u hem niet gebruikt. Een veilige en betrouwbare laadoplossing van Nederlands fabricaat, die eenvoudig via een app te bedienen is.

Naast interesse door bedrijven en gemeenten, is de E-LIFT laadpaal nadrukkelijk ook bedoeld voor particulieren. Op dit moment wordt door VDL een productielijn opgestart. We kunnen daarom nog niet exact aangeven wanneer we de laadpalen kunnen leveren, maar u kunt wel alvast vrijblijvend voorintekenen. U krijgt dan een plekje op de wachtlijst, en uiteraard houden we u dan op de hoogte van alle ontwikkelingen.

thuis_opladen
 • Zakt onder de
  grond bij standby
 • Einde aan
  zichtvervuiling
 • Vandalisme
  bestendig
 • Wireless bediening
  en monitoring
 • Moderne krachtige
  oplaadtechniek
 • Toekomstbestendig
  modulair gebouwd

Subsidies

Er zijn regionale subsidieregelingen voor de aanschaf van onze E-LIFT verkrijgbaar. De subsidies van een aantal gemeenten staan op Nederland Elektrisch. De subsidieregelingen die de Rijksoverheid ter beschikking stelt zijn samengevoegd en inzichtelijk op de website. Hieronder kunt u meer over de diverse subsidieregelingen in Nederland lezen.
subsidies

Impressie

e-lift-downe-lift-up